Het kan heel hectisch en stressvol zijn om je auto te verkopen. Vele kopers geven vaak geen eerlijk bod, en het kan door het gebrek aan transparantie soms lastig zijn om een goed idee te krijgen van de waarde van jouw auto. Hier hebben wij de oplossing voor. Als je jouw auto op Auto-verkopen-belgie.be plaatst, dan laten zij alle geïnteresseerde garages en autokopers binnen ons netwerk binnen 24 uur een bod uitbrengen. Zo weet jij snel en geheel vrijblijvend de waarde van je auto.

Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur de waarde van je auto weten

Het is niet alleen geheel vrijblijvend om je auto te koop aan te bieden, het is ook nog eens volledig gratis. Het kost je niet meer dan een paar minuutjes tijd om je auto op onze site te plaatsen, en verder doen wij al het werk. Jij hoeft alleen maar te wachten tot je het allerbeste bod van ons per mail ontvangt.

De deal rondkrijgen

Mocht je vervolgens akkoord gaan met dit bod, dan is de deal rond. De koper zal dan een tijdstip en locatie met jou afspreken, waarop hij jouw auto komt ophalen. Je hoeft dus ook in het laten ophalen van jouw auto geen enkele moeite te stoppen. Als jij wilt dat de auto bij jouw huis wordt opgehaald, dan gebeurt dat ook.

Kies het beste voor jezelf

Dus als je op zoek ben naar de beste deal, of als je juist wilt weten hoeveel geld je nou eigenlijk voor jouw auto kunt vangen, plaats dan je auto zo snel mogelijk op onze website. Je zal binnen een mum van tijd erachter komen wat de waarde van jouw auto is, waarna je kan beslissen of je dit een mooi bedrag vindt om je auto voor te verkopen. Het kost geen tijd, geen geld, en je kan er alleen maar wijzer van worden.