U bent toe aan een nieuwe auto en uw voorkeur gaat uit naar de nieuwe Opel Corsa. Gaat u deze dan kopen of gaat u een private lease contract aan? U zult zeker verrast zijn over de mogelijkheden van Opel Corsa private lease.

De nieuwe Opel Corsa nu ook 100% elektrisch

De Opel Corsa is al een hele tijd een zeer populaire auto. Deze auto is dan ook niet voor niets verkozen tot Best Buy Car of Europe 2020. De Opel Corsa zelf bestaat al sinds 1982 en staat bekend als een stadsauto met pit. In deze jaren heeft de ontwikkeling van de Corsa zeker niet stilgestaan. De nieuwste Opel Corsa is nu voorzien van allerlei technologische snufjes, die de rijervaring alleen maar beter maken. De nieuwe Corsa heeft door zijn driecilinder nog maar meer pit gekregen. Uiteraard is hij ook aan de binnenzijde uiterst compleet met een touchscreen-scherm dat u uitgebreide infotainment biedt. Daarnaast is het voorzien van een navigatiesysteem, dat u moeiteloos overal naartoe brengt.

De nieuwe Opel Corsa is er nu ook in een 100% elektrische uitvoering; de Launch Edition genoemd. Met zijn krachtige accu kunt u ruim 300 kilometer rijden, voor u moet opladen. Naast dit model zijn ook de Opel Mokka, de Opel Crossland en de Opel Ampera-E te verkrijgen via private lease.

Lease nu de nieuwe Opel Corsa

De Opel Corsa is nu ook verkrijgbaar via Opel Corsa private lease. Bij private lease betaalt u een vast bedrag per maand. Het contract loopt in elk geval drie jaar, maar meestal langer. Hoe langer het contract loopt, des te lager het maandbedrag wordt. Naast dit maandbedrag, betaalt u zelf alleen nog de kosten voor het laden. Wegenbelasting en verzekering zijn al meegenomen in het maandbedrag, net als de kosten voor keuringen en onderhoud. U hoeft bij private lease dus nooit meer bang te zijn voor hoge garagerekeningen. Wanneer het leasecontract afloopt, ruilt u de auto gewoon weer in bij de leasemaatschappij.

Hoe wordt de maandpremie bepaald?

De maandpremie van uw private lease contract wordt bepaald door een aantal factoren:

  • De prijs van de gekozen auto + eventuele opties;
  • Het aantal kilometers dat u per jaar gaat rijden met de auto;
  • De looptijd van het leasecontract.

Voor het aanvragen van een leasecontract geldt verder geen maximum leeftijd. Iedereen die in Nederland woont en in het bezit is van een geldig rijbewijs, kan een private lease contract aanvragen. Bovendien is het ook toegestaan om anderen in uw lease auto te laten rijden. U mag met de auto ook in het buitenland rijden, echter alleen in de landen waarvoor u verzekerd bent. Die vindt u terug op uw groene kaart. Het aantal kilometers dat u boven of onder uw gekozen bundel rijd, wordt verrekend met de bundel die daarvoor geldt. Rijdt u minder kilometers, dan komt u in een lagere bundel terecht. In dat geval krijgt u het verschil terug. Bij meer kilometers moet u bijbetalen.