Bynco: Buy Your Next Car Online, het spreekt eigenlijk voor zich, online de auto van je dromen uitzoeken. Bynco hanteert all-in prijzen, levert gratis in heel Nederland, is ook in de avonden bereikbaar en heeft een niet goed, geld terug garantie.

Wel een andere auto, maar geen geld voor een nieuwe

Dan ben je bij Bynco aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ook een occasion kopen. En om je bij de keuze wat te helpen, hebben we een aantal tips voor je. Stel jezelf altijd een aantal vragen:

  • Wil je een automaat of handgeschakelde auto?
  • Hoeveel zitplaatsen wil je hebben in de occasion?
  • Wat is het model waar je naar op zoek bent?
  • Wat is het maximaal aantal kilometers die de occasion gelopen mag hebben?

Er zijn natuurlijk nog veel meer vragen te bedenken, maar dit zijn wel een paar belangrijke.

Heb je deze voor jezelf beantwoord, wordt het vinden van de occasion die je zoekt al een stuk makkelijker.

Waar kun je terecht voor het kopen van een occasion?

Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een autobedrijf, een particulier of een online platform. Bij Bynco regelen we alles online voor je, je hoeft zelf de deur niet meer uit en je profiteert bij de aanschaf van een occasion ook nog een van minimaal 180 dagen garantie. Probeer er wel altijd voor te zorgen dat je de auto goed uit kunt proberen. Bij Bynco kan dit zelfs 14 dagen! 

Onderzoeksplicht

Dit houdt in dat je de occasion goed dient te onderzoeken op problemen of eventuele schades. Ook de verkopende partij heeft de plicht eventuele gebreken te vermelden. En check op de site van de RDW of de kilometerstand van de auto logisch is. Bij een occasion kopen raden we ook aan even de controleren of er een onderhoudsboekje aanwezig is.

Mochten er onverwachte gebreken aan de auto zijn, zou je bij een occasion kunnen onderhandelen over de prijs. Gelukkig is de bij Bynco niet nodig; de occasions worden aangeboden tegen de laagste prijs die gevraagd wordt voor vergelijkbare modellen.

Overschrijven en verzekeren

Bij een kentekenloket van de RDW kun je de auto overschrijven op jouw naam. De medewerker die je nieuwe tweedehands auto komt brengen helpt je hierbij. Zorg er wel voor dat je altijd een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. De kentekenkaart zal door de RDW opgestuurd worden naar je huisadres. En zorg ervoor dat je de auto meteen op dat moment ook verzekerd, anders mag je er de weg niet mee op. Dit moet minimaal een WA-verzekering zijn.

We hopen dat je wat hebt aan deze tips en zien je graag bij Bynco voor het uitzoeken van de occasion van je dromen!